Martijn Bartels verlaat vv Union deze zomer

Home > Nieuws > Martijn Bartels verlaat vv Union deze zomer

Martijn Bartels verlaat vv Union deze zomer

Datum: 22-11-2016
Aan alles komt een eind. Aan het eind van dit seizoen zal Martijn, na een langdurige en succesvolle samenwerking stoppen als hoofdtrainer van Union.

Martijn is na een aantal jaren trainer te zijn geweest van de B1 en de A1 nu bezig aan zijn derde jaar als hoofdtrainer van Union 1. En met succes!
In zijn eerste jaar bij Union 1 kon hij met zijn team het kampioenschap vieren in de 4de klasse. In het daaropvolgende jaar werden zij pas in de allerlaatste beslissingswedstrijd afgehouden van promotie naar de voor Union unieke 2e klasse. En ook dit seizoen staat Union 1 weer op een mooie tweede plek met nog alle vooruitzichten op succes.

Het mooie voor Union is dat hij dit doet met een herkenbaar elftal vol Unionisten en die de successen behalen met goed en verzorgd voetbal. Een aantal van de spelers coachte hij al in de jeugd en stroomden met hem door, anderen liet hij (als A-junior) debuteren in het eerste.
Hiermee zorgde Martijn voor een goede doorstroming wat voor de vereniging van groot belang is.

En zo als Martijn het verwoordde :
“Union heeft me de kans gegeven als hoofdtrainer daarvoor ben ik ze zeer dankbaar. Na deze jaren met geweldige momenten en het behaalde kampioenschap als hoogte punt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. “

Voor de trainer en de selectie ligt er echter nog een mooie uitdaging in dit seizoen: promotie naar de 2e klasse. Dat zou een mooi besluit zijn van een goede en succesvolle samenwerking.

Kees Aalbers