Even voorstellen: Jef Vels, trainer

Home > Nieuws > Even voorstellen: Jef Vels, trainer

Even voorstellen: Jef Vels, trainer

Datum: 30-01-2017
Ik doe niet mee aan bezigheidstherapie……………………………
Ik heet Jef Vels. Ik woon alweer 16 jaar samen met Ans. We hebben samen 4 kinderen. Ik ben gepensioneerd docent L.O. en sinds 2012 Full time werkzaam in de voetballerij. Heb een bescheiden voetbalverleden, 4 jaar betaald voetbal maar een rijke palmares als trainer / coach.

Hayo Meijs belde mij in december op over een acute vacature bij VV Union. Niet eerder dan 13 januari zijn we in gesprek gekomen en aansluitend met elkaar in zee gegaan.

Inmiddels ben ik alweer 8 maal op het sportpark geweest in Malden. Ik beschouw de accommodatie als prima, de vrijwilligers als zeer enthousiast en mijn O15 collega’s als zeer welwillend en enthousiast. Dat past prima, ik ben nl erg enthousiast, zeg maar fanatiek. Ik schijn direct, strikt te zijn. Dat kan kloppen maar empathie, is bij mij heel belangrijk.

Ik durf mijzelf een ervaren trainer te noemen, ik heb gewerkt in alle segmenten van het voetbal, jeugdvoetbal is en blijft een stokpaardje van mij. Mijn motto “voetbal leer je door te voetballen”, voer ik dagelijks uit tijdens de oefensessies. Gericht op het winnen van de wedstrijd, hetgeen centraal staat bij het opleiden. Ik tracht spelers en speelsters beter te maken, binnen teamfuncties en teamtaken!

Ik heb al heel veel gezien van de mannen van JO15, ongepolijst en nog lang niet uitgeleerd. Daar zal ik wat aan trachten te doen. Daarbij staat de ontwikkeling van het individu centraal!
Als je als collega wellicht een vraag hebt of een voetbalprobleem die een “toepassing” nodig heeft, schroom niet om mij te consulteren.

Ik ben maandag om de andere week / dinsdag / donderdag aanwezig.
Op een succesvolle samenwerking,

Jef Vels