Even voorstellen: Marrig Hendriks

Home > Nieuws > Even voorstellen: Marrig Hendriks

Even voorstellen: Marrig Hendriks

Datum: 23-03-2017
Mag ik even voorstellen;

Mijn naam is Marrig Hendriks, ik ben veertig jaar en woon 22 jaar in Nijmegen. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. De oudste, Sem, voetbalt vanaf zijn vierde bij Union en is begonnen bij F-Joost. Nu keept Sem bij JO13-1 derde divisie en keept met veel plezier al een aantal jaar.

Mijn schoonfamilie is al 40 jaar betrokken bij Union en al mijn zwagers hebben bij Union gevoetbald. Ikzelf ben hierdoor ook betrokken geraakt bij deze club. En voel hierdoor de eenheid en verbondenheid. Voor mij betekend Union liefde en plezier voor voetbal en daar horen kinderen, ouders en andere betrokkene bij. Ik dus ook. Ik vanuit mijn horecahart.

Ik ben begonnen met de opleiding voor gastheerschap, geraakt door de passie van mijn ouders voor dit vak middels een eigen restaurant in Maarn. Zij zijn na 22 jaar nu met pensioen en genieten hier volop van. Gedurende de jaren heen heb ik alle diploma’s behaald voor dit vak. Nu geef ik les op het ROC in Nijmegen opleiding Horeca, gastheer/vrouw en horeca ondernemer manager. Dit doe ik nu 8 jaar met veel plezier.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Union in januari jl. ben ik in gesprek gekomen met Kees Aalbers. Erg onder de indruk van zijn speech wist ik meteen waarin ik kon gaan bijdragen. Tenminste als Kees en ik elkaar in mijn en zijn ideeën konden vinden. We hebben meteen de week erop een afspraak gemaakt en gekeken wat en hoe we de kantine zouden kunnen gaan verbeteren, om zo Union weer van een kantine naar een clubhuis te brengen.

We zijn nu een paar weken verder en stap voor stap, eerst achter de schermen, komen we langzaam tot verbeteringen. Het doel is samenzijn, gezelligheid, gezond, continuïteit en vooral ook kwaliteit.

Ik denk dat ik met mijn passie en ervaring heel veel plezier aan alle unionisten en aanhang kan brengen vanuit het hart van de club, het clubhuis.

Maar dat kunnen we niet alleen met de huidige vaste medewerkers van de clubhuiscommissie; We zoeken nog versterking van een aantal (ouders of vrienden van) Unionisten die af en toe een bardienst willen draaien. Geef je dus op bij mij of via voorzitter@unionvoetbal.nl. Doen!

Coördinator-clubhuis

Marrig Hendriks