Seizoen 2017-2018 - UNION in het NIEUW

Home > Nieuws > Seizoen 2017-2018 - UNION in het NIEUW

Seizoen 2017-2018 - UNION in het NIEUW

Datum: 20-04-2017
Voetballen staat nog steeds op nummer 1 bij UNION, maar dat wij graag goed voor de dag willen komen is ook van belang. Wij kijken dan ook met veel plezier uit naar de dag dat onze spelers, begeleiders en trainers in de nieuwe tenues op de velden zijn te bewonderen. En die dag komt eraan want de belangrijkste besluiten zijn genomen.

Prijs, kwaliteit, assortiment en levering
TWINSPORT en HUMMEL (via Deventrade)zijn de kersverse partners van UNION. Voorzitter Kees Aalbers ondertekent met hen het contract, zodat de samenwerking ook op papier geregeld is. “We hebben eerst een grondige analyse gemaakt, waarbij ons uitgangspunt een optimale verhouding tussen prijs, kwaliteit, assortiment en vlotte levertijden is”, aldus Kees. “Dat is gelukt en daar zijn wij trots op”. De twee partners van UNION hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van sportkleding en teamwear. Dat zal voor onze leden merkbaar zijn want de nieuwe UNION clublijn zal vanaf het moment van lancering ten alle tijden beschikbaar zijn in de winkel en tevens online in onze eigen ledenshop. En dat tegen een hele schappelijke prijs.

Seizoen 2017/2018 is het overgangsjaar
Hoe de clublijn er precies uit komt te zien is nog even een verrassing. Maar het zal niet al te veel afwijken van de huidige kleuren. Uitzondering is het keeperstenue waarvoor de kleurstelling nog niet is vastgesteld. Voor de begeleiding van deze keuzen is een kledingscommissie actief. Naast de keuze van de clublijn wordt er ook gewerkt aan de voorbereiding van de introductie voor het nieuwe seizoen. Het doel is dat in het seizoen 2018/2019 iedereen in het nieuw gestoken is. Het seizoen 2017/2018 is dus een overgangsjaar. Dat heeft te maken met de clubkleding die op dit moment nog gedragen wordt of die in beperkte voorraden nog beschikbaar is in het magazijn. Deze kleding wordt in het seizoen 2017/2018 nog gewoon ingezet omdat weggooien kapitaalvernietiging is en de kwaliteit vaak nog goed is, of zelfs nieuw. Op dit moment wordt geïnventariseerd hoe dit het beste kan verlopen omdat het ook te maken heeft met de kwaliteit en maatvoering van de kleding die na het huidige seizoen wordt ingeleverd. Zodra er meer duidelijkheid is, bericht het bestuur daarover op advies van de kledingcommissie.

Sponsoring voor u?
Met Deventrade (www.deventrade.nl) beschikken we over het merk Hummel en met TWINSPORT Intersport  www.intersporttwinsport.nl) over de winkel aan Plein ‘44 in Nijmegen. Maar beide partners hebben ook meegedacht en meegewerkt aan sponsoring voor UNION. Toch is er nog meer mogelijk: want er is ook mogelijkheid van sponsoring door u. Met de nieuwe clublijn is er een nieuw sponsorbeleid dat uitgebreide mogelijkheden heeft om uw bedrijf of instelling aan onze mooie club UNION te verbinden.

Dat kan voor een specifiek team, maar ook voor heel UNION, in de vorm van arm-, rug- of buiksponsoring. Het is mogelijk voor wedstrijdkleding, maar ook voor trainingskleding. Het voordeel van de nieuwe clublijn is dat er ruimte genoeg op beschikbaar is! Zie voor meer informatie (zie sponsorcommissie v.v. Union of neem contact op met onze Sponsor coördinator Marc Seveke (sponsoring@unionvoetbal.nl).

De komende periode is er nog veel werk te verzetten. Bijvoorbeeld de voorbereiding van de presentatie van de nieuwe clublijn voor alle leden, de opening van de webwinkel/ledenshop, de inrichting van de fysieke winkel aan Plein ’44 en uiteraard nadere informatie over de clublijn, prijzen en de beschikbaarheid van de bestaande en nieuwe kleding. De exacte data worden nog bekend gemaakt. Vragen die niet kunnen wachten, of een goed idee dat kan helpen? Stel ze aan de kledingcommissie, contact via kleding@unionvoetbal.nl.

Met sportieve groet namens,

Het Bestuur - Kleding Commissie
vv UNION

Foto: Het sponsordoek hangt er niet voor niets: trots poseren de drie partners van de nieuwe UNION clublijn. In het midden onze voorzitter Kees Aalbers