Even voorstellen: Gert-Jan Reijnen

Home > Nieuws > Even voorstellen: Gert-Jan Reijnen

Even voorstellen: Gert-Jan Reijnen

Datum: 28-04-2017
Mijn naam is Gert-Jan Reijnen, 29 jaar oud en woonachtig in Hernen. In de afgelopen weken heb je mij al een enkele keer op Sportpark De Kluis zijn tegengekomen. Vanaf volgend seizoen zal ik samen met huidige assistent Erwin van Erp JO 15-1 onder mijn hoede nemen.

In het dagelijks leven ben ik groepsleerkracht op een voortgezet speciaal onderwijs. Vanuit de Pabo, waar ik in 2012 ben afgestudeerd, ben ik direct gaan werken in het speciaal onderwijs.
Het werken met jongeren is mij op mijn lijf geschreven en hier haal ik ontzettend veel energie uit. Deze energie breng ik graag over naar mijn spelers. Door spelers op een positieve, pro actieve manier te benaderen wil ik het beste in ze naar boven halen.

Als voetballer heb ik in de selectie van vv UHC als keeper op een bescheiden niveau gespeeld. Een paar jaar geleden heb ik de keuze gemaakt mij te richten op het trainersvak.
Bij UHC ben ik met vijftien jaar begonnen als jeugdtrainer en hier heb ik alle jeugdteams doorlopen. Na drie jaar geleden mijn trainerspapieren gehaald te hebben ben ik bij Leones/DSZ twee jaar trainer geweest van JO 17-1.

De stap naar Union is dan ook een logische. Mijn sportieve ambities stroken met de ideeën van Union en ik sta nu dan ook de trappelen om te beginnen. Als trainer vind ik het belangrijk dat in het elftal het teambelang voorop staat en dat daar binnenin spelers individueel zich kunnen ontwikkelen. Als trainer ben ik veel in gesprek met spelers en ben ik open en eerlijk m.b.t. verwachtingen.

In de eerste weken heb ik een positief beeld gekregen en ben ik aangenaam verrast. Vele vrijwilligers die veel tijd en energie steken in de club en die mij wegwijs maken binnen de vereniging. Dit zorgt ervoor dat ik mij welkom voel.

De komende weken zal ik met regelmaat een bezoek brengen aan deze mooie vereniging. Mocht je mij tegenkomen dan kun je mij altijd aanspreken en of iets vragen.

Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,
Gert-Jan Reijnen