Nieuwe kleding vanaf nu verkrijgbaar

Home > Nieuws > Nieuwe kleding vanaf nu verkrijgbaar

Nieuwe kleding vanaf nu verkrijgbaar

Datum: 19-06-2017
Wij zijn er klaar voor! Bestel nu op onze eigen webshop je nieuwe tenues, trainingskleding of kleding voor begeleiders. Of ga zelf even passen in onze eigen winkel aan Plein44 te Nijmegen. Vele Unionisten hebben zaterdag 17 juni jl de kleding reeds aangepast en waren overduidelijk enthousiast. Voor Union naast alle sportieve hoogtepunten dit jaar ook een opsteker voor het nieuwe seizoen.


In drie stappen in het nieuw:

Stap 1: Bepaal wat je nodig hebt. Dit is afhankelijk van je team:

--> Doorloop het hieronderstaande schema en maak je keuze. Let op: overleg met je trainer/leider van je team wanneer je twijfelt (bv rugnummers, initialen). Wanneer kleding bedrukt wordt is ruilen niet meer toegestaan. Zorg ervoor dat je de type bedrukking dus van tevoren zeker weet.Stap 2a. Direct online bestellen 

--> direct bestellen kan op onze eigen UNION webshop
https://clubs.deventrade.com/nl/union
Je kunt bestellen, betalen en ontvangt een bevestiging en afhaalbericht zodra je bestelling binnen is bij Twinsport/Intersport (Plein 44 te Nijmegen). Je moet het zelf even ophalen wanneer het binnen is.

Stap 2b. Zelf passen en bestellen
--> zelf passen en direct bestellen kan in onze eigen UNION-hoek van Twinsport/Intersport
Je kunt passen, betalen en bestellen. Afhankelijk van de beschikbare voorraad is het direct leverbaar of wordt het voor je besteld. Ook dan is het binnen een paar werkdagen beschikbaar. Je moet het zelf even ophalen wanneer het binnen is.


Stap 3. Draag je nieuwe kleding en ben voorbeeld voor UNION

--> wij wensen je heel veel plezier met de nieuwe kleding!

Vragen, meer informatie of tips?
Op de UNION webshop is onder het menu 'kleding'  zeer uitgebreide informatie beschikbaar over de nieuwe UNION kledingcollectie. Lees svp deze informatie goed, alvorens over te gaan tot bestellen. Er is ook een uitgebreide 'vraag en antwoord'  beschikbaar. Wanneer je nog steeds vragen hebt, stel ze dan per mail via kleding@unionvoetbal.nl

Met sportieve groet,
de UNION kledingcommissie