850 euro voor pannaveldje UNION

Home > Nieuws > 850 euro voor pannaveldje UNION

850 euro voor pannaveldje UNION

Datum: 29-10-2017
Een zeer bijzondere zaterdag op de Kluis. Naast alle sportieve prestaties op de velden is er binnen ook een bijzondere prestatie neergezet. De hele voorraad van KLUPP kleding is naar het clubhuis gehaald, uitgestald op maat en grotendeels verkocht: 5 euro voor het eerste artikel, voor ieder volgend artikel 2,50 euro.

“Vanaf half negen liep het hier storm, aldus Taco - mister KLUPP kleding - van UNION”. De winkel was officieel nog niet open, maar de toestroom was niet te reguleren. Grote groepen spelers en ouders baanden zich een weg tussen alle tafels en dozen door. Het was happen naar lucht voor alle vrijwilligers van de UNION kledingmarkt. De kassa draaide op volle toeren. Vooral de winterjassen gingen vlot. Wellicht had het iets te maken met het uitvallen van de verwarming in het clubhuis, want kou stuwt doorgaans de verkoop van dons op, aldus een kenner.Honderden broekjes, shirts met lange en korte mouwen, keepersetjes, warme winterjassen, regenjasjes, presentatiepakken in volledige sets en af en toe een verdwaald setje kousen. Het is allemaal de kassa gepasseerd en daarmee een zeer welkome bijdrage voor ons gewenste pannaveldje.

Aan het einde van de dag maakte Corina achter de bar de eindstand bekend: 850 euro! Een resultaat om trots op te zijn.
 
Maar wij zijn pas echt trots wanneer wij terugdenken aan alle blije gezichten van onze spelers en ouders die de komende maanden de velden nog meer kleur geven. Een flinke groep Unionisten is hiermee een groot plezier gedaan.
 
UNION kledingcommissie
kleding@unionvoetbal.nl