Grote Clubactie Union nu al groot succes!

Home > Nieuws > Grote Clubactie Union nu al groot succes!

Grote Clubactie Union nu al groot succes!

Datum: 30-10-2017
De Grote Clubactie is voor Union nu al een groot succes! Er zijn al meer dan 1.000 loten verkocht terwijl de lotenverkoop nog tot half november 2017 doorloopt. In 2013 werden voor het laatst meer dan 1.000 loten verkocht voor Union. Ons panna-veldje komt dus steeds dichterbij!
 
Bij deze willen we alle lotenverkopers alvast een dikke pluim geven. Als dank voor alle inspanningen willen we alle lotenverkopers als groep op de foto zetten op woensdagmiddag 22 november aanstaande tussen de F- en de E-trainingen. De foto komt te hangen in ons clubhuis. Die middag krijgen de lotenverkopers die meer dan 25 loten hebben verkocht ook hun bal uitgereikt.
 
Lotenverkopers hebben nog tot 15 november aanstaande de tijd om hun loten te verkopen. De volle lotenboekjes kunnen tot die tijd worden ingeleverd in een doos in de kantine.
 
Wil je als Union-team het succes van de Grote Clubactie verder vergroten en er is nog geen verkoper bij jullie team langs geweest, aarzel niet langer en koop dan loten via de volgende link: https://www.clubactie.nl/actie/UnionVoetbal1. Doen!