• Antoine in het zonnetje gezet

    Afgelopen zaterdag was de jongste jeugd van Union weer met veel spelers aan het voetballen op de Kluis. Zoals elke week eigenlijk, sinds de competitie stil ligt.

    Op woensdagen en zaterdagen wordt er enthousiast getraind en worden er wedstijdjes en toernooitjes gespeeld. Met begeleiders langs het veld en ouders achter de hekken als toeschouwer. Dit is mogelijk dankzij vele vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Al die ouders beseffen heel goed dat er 1 vrijwilliger bovenuit steekt. Een ouder die alles met veel energie en passie mogelijk maakt: Antoine Raemaekers!

    Als groep vonden de ouders het dan ook tijd om Antoine (én zijn vrouw – want achter ieder grote vrijwilliger staat een groot partner) in het zonnetje te zetten. Met een grote bos bloemen, cadeautjes en een mooie speech van Nico werd de altijd bescheiden Antoine bedankt voor zijn niet aflatende inzet voor deze jonge Unionisten.

    Ook Union is daar natuurlijk erg blij mee. Maar zeker ook de spelers zelf die, zittend in de zon met een raketje in de hand, Antoine met een hartelijk applaus bedankten!