• Commissie voetbalzaken

  De beste accommodatie, de beste materialen, de veiligste sportomgeving, de beste begeleiding, de club waar eenieder welkom is, onze club met een rijke & lange historie, onze club die draait op enkel vrijwilligers is op zoek naar jou!

   

  Om al het bovenstaande ook het komend jaar/ de komende jaren en decennia te kunnen borgen, zijn wij als club op zoek naar U als vrijwilliger. Direct meedenken/ bepalen/ beslissen en tot uitvoering brengen wat u mede besloten heeft binnen onze vereniging is slechts 1 mailtje/telefoontje hiervandaan!

   

  Voor verschillende commissies zijn wij ter versterking & uitbreiding van de Huige commissies direct op zoek naar vrijwilligers die hiernaar eigen doch structurele beschikbaarheid een bijdragen willen leveren.  Zo zoeken we mensen voor;

   

  De Kleding/Spelmaterialen commissie, mensen die mede zorgdragen voor het ten alle tijden beschikbaar zijn/stellen zelf/door derden van de benodigde voetbalkleding en spelmaterialen voor onze gehele vereniging. Interesse?

  Stuur een mail naar kleding@unionvoetbal.nl ovv Vrijwilliger Kleding/spelmaterialencommissie

   

  Het wedstrijdsecretariaat voor een 2 of 3-tal uurtjes in de week ondersteuning zoekt in het plannen en coördineren ism KNVB en andere verenigingen van alle wedstrijden gedurende het seizoen (mid augustus – mid juni). Interesse?

  Stuur een mail naar wedstrijdsecretariaat@unionvoetbal.nl ovv Vrijwilliger 2018-219

   

  De scheidsrechter pool om alle wedstrijden te kunnen laten spelen zijn scheidsrechters noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat we voldoende scheidsrechters beschikbaar hebben in onze pool, zodat niet eenieder (mits gewenst) ieder weekend hoeft te fluiten. Maar erger nog, dat we wedstrijden af moete gelasten i.v.m. ontbreken van scheidsrechters, zijn wij op zoek naar u als scheidsrechter of scheidsrechter in spe. Uiteraard stellen wij indien gewenst extra ondersteuning beschikbaar in de vorm van cursussen, KNVB-ondersteuning, Club scheidsrechters coördinator ondersteuning beschikbaar voor u. Interesse?

  Stuur een mail naar scheidsrechters@unionvoetbal.nl ovv Vrijwilliger 2018-219

   

   

  Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden om met uw kennis , kunde, tijd en interesse mede onze club verder te laten groeien, klik dan hier https://www.unionvoetbal.nl/ onderdeel commissies.

   

  Geef u nu op en zorg samen met ons voor het verder uitbouwen van de mooiste voetbalclub van Nijmegen, vv UNION!