• Vacatures voor vrijwilligers

  De beste accommodatie, de beste materialen, de veiligste sportomgeving, de beste begeleiding, de club waar eenieder welkom is... 

  Om al het bovenstaande waar te maken is VV Union op zoek naar jou als vrijwilliger. Direct meedenken, beslissen en tot uitvoering brengen, is slechts 1 mailtje/telefoontje hiervandaan! Voor verschillende commissies zijn wij per direct versterking. Zo zoeken we mensen voor:

  Kleding- en spelmaterialencommissie
  Mensen die mede zorgdragen voor het ten alle tijden beschikbaar zijn/stellen zelf/door derden van de benodigde voetbalkleding en spelmaterialen voor onze gehele vereniging. Interesse? Stuur een mail naar kleding@unionvoetbal.nl.

  Wedstrijdsecretariaat
  Voor 2 of 3 uurtjes in de week ondersteuning zoekt in het plannen en coördineren ism KNVB en andere verenigingen van alle wedstrijden gedurende het seizoen (mid augustus – mid juni). Interesse? Stuur een mail naar wedstrijdsecretariaat@unionvoetbal.nl.

  Scheidsrechterspool
  Om alle wedstrijden te kunnen laten spelen zijn scheidsrechters noodzakelijk. We hebben graag voldoende scheidsrechters beschikbaar in onze pool, zodat scheidsen niet ieder weekend hoeven te fluiten, mits ze dat wel willen natuurlijk. Daarom zijn we op zoek naar jou als scheidsrechter of scheidsrechter in spé. Uiteraard stellen wij indien gewenst extra ondersteuning beschikbaar in de vorm van cursussen, KNVB-ondersteuning en onze clubscheidsrechterscoördinator. Interesse? Stuur een mail naar scheidsrechters@unionvoetbal.nl.