• Competitie deels stilgelegd. Ook inhaalduel Union 1 geschrapt

    De geplande competitiewedstrijden op het hoogste amateurniveau, de zogenaamde A-categorie bij de junioren en senioren, gaan komend weekeinde niet door vanwege de nieuwste coronamaatregelen. Dat heeft de KNVB besloten. Ook de inhaalwedstrijd van Union 1 tegen DVC ’26 is geschrapt. Het eerste speelt in plaats daarvan een oefenwedstrijd tegen Olympia Boxmeer, aanvang 13.00 uur. Publiek kan er niet bij zijn helaas.

    Het competitieprogramma voor de overige teams (B-categorie) gaat wel gewoon door. Teams die niet willen voetballen, kunnen op coulance en medewerking van de KNVB rekenen. Voor de wedstrijden in de B-categorie geldt dat Union zich aan de verscherpte coronaregels houdt. Leden en ouders kunnen bij de leider van hun elftal de actuele stand van zaken navragen.

    Trainingen mogen tot 17 uur plaatsvinden. Voor de jeugdteams zijn aangepaste trainingsschema’s gemaakt en die zijn gedeeld met alle betrokkenen. Wat er na komend weekeinde gaat gebeuren, is nog onbekend en hangt onder meer af van het kamerdebat dat woensdag 1 december plaatsvindt. Het bestuur dankt alle vrijwilligers, die zich inzetten om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.