• De Grote Club Actie: voor groot en klein

  De Grote Club Actie is weer begonnen! Union Voetbal doet uiteraard weer mee. Aan de jongere leden vragen we om loten te verkopen voor de club. Aan de oudere leden vragen te overwegen om samen een superlot te kopen. En aan alle leden vragen we: Doe mee, want Union zijn we samen!

  Waarom?

  20% van de opbrengst gaat naar maatschappelijke doelen, 80% van de netto opbrengst is voor de club. Je kunt best aardige prijzen winnen, wat dan weer een win-win situatie is.

  Bovendien: leden die meer dan 25 loten verkopen krijgen een voetbal!

  Graag zouden we als vereniging meer willen doen met toernooien, Sinterklaasfeest en een leuke gezamenlijke afsluiting van het seizoen. Dit zijn enkele van de doelen die we willen realiseren en waarvoor de opbrengsten van de Grote Club Actie erg belangrijk zijn. Union is immers meer dan voetbal.

  Wat kun jij doen?

  Vanaf zaterdag 28 september liggen er achter de bar in de kantine enveloppen met verkoopboekjes en niet-thuiskaartjes klaar voor de jeugdteams teams t/m JO13. Het is de bedoeling dat deze door de teamleiders worden opgepikt en onder de teamleden worden uitgedeeld. Uiterlijk 2 november moeten de ingevulde verkoopboekjes per team in dezelfde envelop worden teruggebracht.

  Nu is het lastige om onze puberende leden vanaf JO14 en de oudere leden aan de lotverkoop te krijgen. Om deze laag toch mee te kunnen laten doen, hebben we superloten.

  Koop met je hele team één (of meerdere) superlot(en) t.w.v. €150 en je doet gewoon mee!
  Teamleiders van alle teams vanaf JO14 ontvangen hierover een e-mail.

  Superloten zijn ook een mooie eenmalige manier om jouw bedrijf met onze club te identificeren. Neem hiervoor contact op met Pierre van Megen: pierrevanmegen@gmail.com of 06 36201398.

  Tot wanneer loopt de Grote Club Actie?

  De Grote Club Actie is al begonnen (14 september is hij officieel van start gegaan). Wij geloven in een korte, maar krachtige actie. Graag zouden wij op zaterdag 2 november alle verkochte loten terug hebben. Je kunt deze in de retour envelop afgeven achter de bar in de kantine. Daar staat de Grote Club Actie schatkist.

  Pierre van Megen coördineert de Grote Club Actie dit jaar. Voor vragen kun je e-mailen naar pierrevanmegen@gmail.com