• De Kluis lastig bereikbaar door werkzaamheden aan Rijksweg

    Bezoekers van VV Union moeten in de maand september rekening houden met verkeershinder. Tussen maandag 2 september en vrijdag 27 september vinden namelijk werkzaamheden plaats aan de Rijksweg (N844) tussen Malden en Nijmegen. Daardoor is sportpark De Kluis tijdelijk lastiger bereikbaar.

    De Rijksweg blijft tijdens de werkzaamheden in beide richtingen open, maar de rijstroken zijn versmald. De maximum snelheid is verlaagd naar 30 km/u. De buslijnen 1 en 83 blijven normaal rijden.

    Voor fietsers blijft aan één kant van de Rijksweg een fietspad beschikbaar, dat is gesplitst in twee richtingen. Het oversteken van fietsers zal worden begeleid door verkeersregelaars.

    Tussen maandag 23 september en vrijdag 27 september vinden 's nachts asfalteringswerkzaamheden plaats. In verband daarmee zal de Rijksweg van maandagnacht tot en met donderdagnacht gedurende vier avonden/nachten van 20.00 uur tot 5.30 uur dicht zijn. De afsluiting betreft het gedeelte tussen de rotonde Droogsestraat / Heiweg in Malden en de Scheidingsweg in Nijmegen. Het verkeer wordt gedurende deze afsluiting omgeleid via de N271 en A73. De omleiding wordt duidelijk aangeven met borden.

    Kijk voor actueel nieuws over de werkzaamheden op  www.gelderland.nl/N844.