• DVC'26 1 - Union 1 1-0

    DVC'26 en Union bakten er op een sfeerloze kunstmat in Didam weinig van. Het begon al met de eerste bal die na een kwartier spelen werd vervangen door een even onmogelijke speelbal. Ook dat tweede ding was en bleef te zacht.

    De thuisploeg schoot ferm uit de startblokken, en stuitte tot twee keer toe op de vuisten van onze doelman Roel, een keer extra geholpen door een doelpaal. Allengs verplaatste Union het spel de andere kant op. Ingo stuitte op het Liemerse keepertje. DVC'26 miste daarop een dot van een kans, en de vrijgelopen Bob schoot alleen voor de keep hoog over.

    In het tweede bedrijf drong DVC'26 meer aan maar werd slechts zelden echt gevaarlijk. Union stelde daar weinig tegenover. De wedstrijd was gedoemd te eindigen in de brilstand maar een gemakkelijk gegeven vrije trap nekte Union. Het schot was hard, laag en met een gemene stuit. Roel tastte mis, 1-0. Union startte een wanhoopsoffensief. Tevergeefs. Een seconde voor tijd miste Ingo nog een dot van een kans. Hij joeg de bal hoog over. De gelukkigste - nu zomaar koploper - won.

  • De sfeerloze entourage in Didam

    De sfeerloze entourage in Didam.