• G-team verricht topprestatie en wordt kampioen!

    Bijna twee jaar lang speelde het G-team van Union geen wedstrijden. Vanwege corona en omdat er geen coaches waren om het team op zaterdag te begeleiden. Maar ze bleven trainen onder leiding van Wim, elke woensdagavond. Corona ging voorbij en Jorn en Henri meldden zich als coaches. Dus kon het team weer aan de bak. En met succes!

    Zaterdag 4 juni sleepten ze bij SKV in Wageningen het kampioenschap in de tweede klasse in de wacht. Een gelijkspel zou genoeg zijn geweest, maar Union won met 0-3. Met twee gelijke spelen en verder alleen overwinningen, was het kampioenschap in de tweede klasse meer dan terecht.

    Het feestje barstte meteen na het laatste fluitsignaal in Wageningen los. Op De Kluis gingen de festiviteiten verder. De voetballers werden door het bestuur van Union ontvangen en getrakteerd op een hapje en een drankje. Medailles werden overhandigd en er was een speciaal dankwoord voor en ook van scheidsrechter Henk Kersten.

    Het G-team is ambitieus en hoopt in het nieuwe seizoen hoge ogen te gooien in de eerste klasse. Wat een topprestatie Cris, Stefan, Stijn, Bas, Jeremy, Jesper, Max, Nicholas, Derek, Michael, Dex en Menno! Gefeliciteerd en veel succes in het nieuwe seizoen!