• Gezocht: coördinator woensdagmiddagtraining

  Bij Union vinden wij het belangrijk om de juiste aandacht te geven aan onze jeugdleden, tenslotte heeft de jeugd de toekomst! Union is per direct op zoek naar een coördinator voor de woensdagmiddagtraining voor onze niet-selectie-teams (4 à 5 uur per week).

  Op de woensdagmiddag zijn in totaal meer dan 100 kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar aanwezig. Zij worden in drie tijdsblokken, tussen 15.30 en 19.00 uur, getraind door een groep van 5 à 10 CIOS en ROC-studenten o.l.v. een CIOS studentcoördinator.

  De coördinator woensdagmiddagtraining heeft een aantal taken:

  • Primaire taak is zorgen voor een goede begeleiding van de studenten en de student-coördinator. Het gaat hier met name om het maken van de planning voor de verschillende teams, het voorbereiden en opruimen van trainingsmaterialen, het bespreken van houding en leerdoelen van de studenten. Voetbalinhoudelijke zaken worden voornamelijk opgepakt door de CIOS studentcoördinator, maar afhankelijk van uw wensen en interesse kan hier over gesproken worden.
  • Optreden als herkenbaar aanspreekpunt c.q. gastheer/gastvrouw voor ouders of begeleiders van met name de jongere kinderen die vaak nieuw zijn bij Union.

  Wij zoeken voor deze belangrijke functie een enthousiaste persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat.

  Wij bieden naast de vrijwilligersvergoeding, een leuke dynamische omgeving waarin je contact hebt met kinderen, studenten en ouders of begeleiders.

  Spreekt het bovenstaande je aan en ben je gemotiveerd om iets voor de club te doen, stuur dan een berichtje of bel met Jeroen Jetten bestuurslid Voetbalzaken: voetbalzaken@unionvoetbal.nl, tel 06-47152314 of Hayo Meijs Voorzitter jeugd voorzitterjeugd@unionvoetbal.nl, 06-13980119. Ook voor vragen kun je bij hen terecht. Mocht je op een andere manier een bijdrage willen leveren aan onze club, neem dan ook gerust contact op.

  De persoon die in deze functie wordt aangesteld moet in het bezit zijn van een recente verklaring omtrent gedrag (VOG).