• Grote Clubactie: Dit jaar iets anders dan anders

  Zoals ieder jaar doet VV Union ook nu weer mee met de Grote Clubactie! Dit keer gaat het iets ander dan anders, zoals bij veel andere zaken ook het geval is. De lotenboekjes zijn er nog steeds, maar ze zijn voorzien van QR-codes zodat er op een veilige manier contactloos loten gekocht kunnen worden. Daarnaast is er een online verkoop van loten. We beseffen dat het ieders eigen keuze is om al dan niet in eigen kring en buurt loten te verkopen, maar we hopen dat veel kinderen van onze club zich willen inzetten.

  De opbrengst van de Grote Clubactie besteden we dit jaar aan extra doeltjes voor de trainingen en extra attractie(s) voor bij de evenementen zoals het Midwinterfeest en afsluitende evenement. Mits die coronaproof georganiseerd kunnen worden natuurlijk. 

  Jeugdleden die 25 loten of meer verkopen, verdienen een gepersonaliseerde Union-bal. Afgelopen jaar waren er twee spelers die zo’n mooie bal ontvingen: Rosa (zie de foto links) en Ruben. Hopelijk heeft dit jaar ieder jeugdteam zo’n ‘champion’ in de gelederen!

  De opbrengst van de Grote Clubactie bedroeg vorig jaar ruim 1.300 euro. In de topjaren verdienden  de jeugdleden zelfs een keer ruim 7.000 euro voor de club. Het zou geweldig zijn als ouders, teamleiders, teams en jeugdspelers er samen voor zorgen dat we die 1.300 euro weer minimaal gaan halen, zodat we leuke activiteiten voor de jeugd kunnen blijven organiseren.

  Naast de loten uit de lotenboekjes die door de O8 tot O13 teams verkocht gaan worden, zijn er ook de superloten die door de oudere jeugdteams, seniorenteams en sponsoren gekocht kunnen worden. Vorig jaar hebben de meiden MO19-1 zo'n superlot gekocht (foto rechts). Het zou fantastisch zijn als alle teams, van O17 tot en met de veteranen, zo'n lot zouden kopen. 

  Vanaf nu geven wekelijks een update, tot aan 24 november als de Grote Clubactie eindigt. Dit jaar zijn Jeroen Wildoer en Koen Biemans de kartrekkers van de Grote Clubactie. Ik wens hen een succesvolle verkoop toe!

  UNION: dat ben jij, dat ben ik, dat zijn we samen!

   

  Hayo Meijs, voorzitter Jeugd