• Het allereerste FC Kunde Union mixtoernooi komt eraan!

  Veeg je agenda schoon en houd het weekend van 20-21 augustus vrij voor het FC Kunde-Union toernooi (en eventueel de week erna om bij te komen). 2 dagen lang feesten, drinken, oh ja... en ook nog voetballen!

  We gaan er een geweldig weekend van maken tijdens dit gemixte 7v7 toernooi. Iedereen ouder dan 18 is welkom op het toernooi, dus verzamel je vrienden, huisgenoten en iedereen die op de één of andere manier een bal kan schieten. Op sportpark de Kluis kunnen we dit weekend volop gaan genieten van gezelligheid, voetbalkunsten en bier. Op de zaterdag en zondag worden wedstrijden gespeeld en op de zaterdagavond vindt een groots feest plaats op sportpark de Kluis.

  FC Kunde en Union bundelen voor het eerst hun krachten bij het organiseren van dit toernooi, vandaar het thema Mix 'n Match! Wees creatief en Mix 'n Match een thema bij elkaar, waar jullie outfit en teamnaam mee shinen.

  Schrijf je team in

  Het is een gemixt toernooi, dus er moeten altijd 2 dames en 2 heren in het veld staan. Daarom is het handig om minimaal 4 dames en 4 heren in je team te verzamelen. In verband met eventuele escalaties na het feest of ‘blessa’s’ is een teamgrootte van 10 à 12 personen handig. Elk teamlid moet 18+ zijn. Daar vertrouwen wij op!

  Er wordt natuurlijk niet voor niets gespeeld. Naast dat de winnaar het hele jaar met de eer mag strijken, worden er aan het einde van het toernooi ook meerdere schitterende prijzen uitgereikt!

  De kosten voor het toernooi zijn €20,- per persoon, waarbij de lunch voor de zaterdag en zondag zijn inbegrepen. De avondmaaltijd is niet inbegrepen maar er kan uiteraard gegeten worden!

  Hebben jullie een team bij elkaar gescharreld? Schrijf het team dan nu in via https://www.fckunde.nl/471/kunde-union-toernooi-inschrijven/. Inschrijven kan tot 5 augustus.

  Helpen op de toernooidagen?

  We zoeken ook altijd nog vrijwilligers. Dus wil je wel graag actief zijn bij het toernooi, maar kun/wil je niet voetballen, wordt dan vrijwilliger. Zo geniet je toch van de gezelligheid van het toernooi.

  Wil je meer informatie of vrijwilliger worden? Stuur dan een mailtje naar: toernooi@fckunde.nl