• Jeugdtrainingen groot succes

  We zijn nu een maand onderweg met de jeugdtrainingen. Conclusie: we mogen als club trots zijn op onze leden. Wat een enthousiasme bij de spelers, wat een ondersteuning vanuit de oudste jeugd (MO19-1, JO17-2 en JO16-1) en de senioren (Veteranen, VR1, Zon 1 en Zon 2). En niet te vergeten van Hennie Donkers en Joost Gilissen. Ook de coronadiensten van de ouders zijn onmisbaar. Fantastisch om te zien hoe we dit met elkaar voor elkaar hebben gekregen.

  Demonstratietraining
  Op zaterdag 16 mei gaf Jef Vels op uitnodiging van Union een demotraining aan de JO12-1 om (jeugd)trainers oefenstof aan te reiken en te demonsteren hoe je op een actieve, leuke manier toch trainingen kunt uitzetten met 1,5 meter onderlinge afstand. De demotraining werd door 6 Unionisten bijgewoond. De trainingsinstructie is buiten op het terras gegeven, zodat we op 1,5 meter afstand van elkaar de presentatie konden volgen.

  Blijf alert!
  Inmiddels zijn de landelijke maatregelen weer wat versoepeld en mogen ook de jeugdteams van 13 tot en met 18 jaar weer 'normaal' trainen, dus zonder 1,5 meter afstand te houden. Nog steeds geldt buiten de trainingen om: houd afstand (1,5 meter), was je handen regelmatig, neem je eigen drinkfles mee naar de training, ga thuis naar het toilet en kom omgekleed naar de training 5 minuten van te voren. En niet te vergeten: Blijf thuis bij klachten!

  Union, dat ben jij, en dat ben ik. Union dat zijn we samen!