• Kom trainen of training geven op maandag!

    Sinds seizoen 2022/2023 wordt iedere maandag van 17.45 uur tot 18.45 uur training gegeven aan alle spelers van de O8 tot en met de O12 teams. Deze maandagtrainingen vinden plaats op Veld B en zijn volledig vrijblijvend. Als je een keer niet kan is dat dus helemaal niet erg. Als speler speel je mee bij jouw leeftijd en word je begeleid door één of twee trainers. Dit zijn vaak dezelfde gezichten. De trainers zijn veelal spelers uit hogere teams, die met veel plezier iedere week aan de slag gaan om een gezellig potje te voetballen. Het liefst met zo veel mogelijk fanatieke spelers!
    En precies daarom schrijf ik dit bericht! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De zomermaanden komen er weer aan, vandaar dat ik iedereen graag uitnodig om op maandag eens mee te komen trainen! Ben (of ken) jij dus een speler binnen de O8- t/m O12-categorie die vaker zou willen trainen? Kom gerust langs, iedereen is welkom! Mocht je hier vragen over hebben, mail of bel gerust naar frans.reijnen13@gmail.com of 06-11265249.

    Ben je helaas te oud om mee te trainen? Ook dat is geen probleem; je kan je namelijk ook aanmelden als trainer! De maandagtrainingen worden momenteel gegeven door jongens van de O15- tot aan de O23-categorie. Geen enkel probleem als je dus nog niet zo veel ervaring hebt met training geven!
    Bovendien worden alle trainers sinds dit seizoen begeleid door mijzelf, de maandagcoördinator. Mijn naam is Frans Reijnen en ik speel bij Union zondag 2. Ik ben 23 jaar en net afgestudeerd van de PABO. Mijn rol op maandag is het creëren van een veilige speelomgeving voor de spelers, waarin trainers kunnen ontwikkelen met het begeleiden en aansturen van de spelers. Heb je interesse of vragen, mail of bel naar frans.reijnen13@gmail.com of 06-11265249.