• Spelerspas

  KNVB stapt over op het Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app mogelijk zijn.

  De wedstrijdzaken-app is nu al te downloaden via de Apple-store iOS  of Google Play Android voor Android telefoons. Registratie (inloggen) moet via het emailadres welke je hebt opgegeven bij de ledenadministratie.Geen gedoe meer met de spelerspasjesIedereen die weleens voor de spelerspasjes heeft gezorgd kent het; ben je onderweg naar een belangrijke uitwedstrijd, schiet ineens door je hoofd: "Heb ik de spelerspasjes wel bij me?" Vaak wel, maar soms ook niet. Dan kan je weer terug om de spelerspasjes op te halen. Of ben je in het ergste geval de passen zelfs helemaal kwijt.

  Met de Wedstrijdzaken-app is dat verleden tijd; alle pasjes zitten namelijk digitaal in de app. En mocht je zó verstrooid zijn dat je zelfs je telefoon vergeet, kan je ook gewoon inloggen op het toestel van iemand anders om de pasjes te laten zien en het formulier in te vullen.Om de app te gebruiken, moet u zich registreren met het e-mailadres wat in onze ledenadministratie bekend is. Controleer dus of dat e-mailadres juist is!

  Wij zullen eind juni begin Juli een mail naar alle leden sturen aan de bij Union (en dus ook KNVB) bekende mailadressen. Ik zal u vragen het juiste mailadres te bevestigen.

  Ondersteuning over de Wedstrijdzaken-app en een overzicht van de veel gestelde vragen en contactgegevens voor het stellen van vragen rondom de Wedstrijdzaken-app is te vinden op de website van de KNVB. http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning

  Ook zijn er diverse handleidingen op de site van de KNVB te vinden:
  Handleiding Voorbereiding wedstrijdsecretaris
  Handleiding Voorbereiding officials
  Handleiding Teamleden
  Handleiding Wedstrijdsecretaris

  Aan het begin van het voetbalseizoen 2017 2018 zullen de leiders worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over het nieuwe seizoen. Hierin zal ook het mDWF worden besprokenHeb je verder nog vragen?
  Stuur een mailtje naar secretaris@unionvoetbal.nl