• Wedstrijdzaken app en Voetbal app

  In het seizoen 2017/18 stapte het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier en digitale voetbalpas. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Hoe? Dat wordt in onderstaande filmpjes voor de verschillende rollen uitgelegd.

  Mobiel digitaal wedstrijdformulier

  Instructievideo spelersopgaaf

  Scheidsrechters info 

  Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app?
  De wedstrijdzaken app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. Voor eerder genoemde officials is het noodzakelijk om deze app te hebben. De overige communicatie binnen Union gaat via de Voetbal.nl app. Dan gaat het niet alleen om het programma, uitslagen en standen maar ook om, voorkeurstaken, evenementen en vergaderingen. Zorg dus dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan. Ook hiervoor geldt dat deze via het e-mailadres met Union gekoppeld moet zijn. Je hebt slechts 1 account nodig. Hiermee kun je op beide apps inloggen.

  Kortom: 
  Iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig, maar niet iedereen heeft de Wedstrijdzaken app nodig!

   

  Jeugdspelers

  Met ingang van het seizoen 2018/’19 moeten pupillenteams vanaf Onder 8 ook de spelersopgaaf invullen op het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) in de Wedstrijdzaken app.

  Let op: Pas vanaf Onder 13 geldt de digitale spelerspascontrole. Een fotootje is voor de Onder 12-teams en jongere spelers dan ook (nog) niet nodig. Kijk hier voor meer informatie.

  Aan het begin van het voetbalseizoen 2018 2019 zullen de leiders worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over het nieuwe seizoen. Hierin zal ook het mDWF worden besproken.

  Heb je verder nog vragen? Stuur een mailtje naar secretaris@unionvoetbal.nl.

  Verdere info:

  Handleidingen

  Voorbereiding mDWF
  Handleiding officials mDWF
  Handleiding teamleden mDWF
  Handleiding wedstrijdsecretaris mDWF