• Marc Seveke tijdelijk voorzitter van VV Union

    Tijdens de ledenvergadering van 9 juni is Marc Seveke benoemd tot tijdelijk voorzitter van VV Union. Hij volgt Kees Aalbers op, die de voorzittershamer op dezelfde dag neerlegde. Kees heeft aangegeven dat hij het voorzitterschap niet langer kan combineren met werk en privé. Marc Seveke was eerder voorzitter. Hij bekleedt de functie nu voor maximaal een jaar. Zijn belangrijkste taak in die periode: het vinden van een nieuwe voorzitter.
    Ook voor andere bestuursleden zoekt Union opvolgers. Penningmeester Marcel van Haaften treedt per 30 september van dit jaar af. Eind 2021/begin 2022 geldt hetzelfde voor secretaris Peter Aben. Verder verruilt Hayo Meijs het voorzitterschap Jeugd voor het voorzitterschap Senioren. Daardoor is er per onmiddellijk een vacature ontstaan voor de functie van jeugdvoorzitter. Jeroen Jetten blijft aan als bestuurslid Voetbalzaken.
    De ledenvergadering vond vanwege corona deels live en deels online plaats. Hayo Meijs bedankte Kees Aalbers en Marcel van Haaften namens de club voor bewezen diensten met een fles wijn. Het applaus kwam uit de zaal en thuis vanachter de camera.