• NIEUWE UNION WEDSTRIJDKLEDING VERPLICHT - SEIZOEN 2018-2019

  Aan het begin van het huidige seizoen 2017-2018, hebben wij met trots onze nieuwe kleding leverancier en onze nieuwe wedstrijdtenues aan u voorgesteld. Tegelijkertijd hebben wij destijds aangegeven dat seizoen 2017-2018 een overgangsseizoen zou zijn naar de nieuwe kledinglijn voor alle leden & teams met ingang van seizoen 2018-2019.

  De nieuwe kledinglijn (wedstrijd, training en presentatie) is inmiddels al door velen in gebruik waar wij zeer blij mee zijn.  

  In samenwerking met onze leverancier Twinsport Intersport Plein ’44 in Nijmegen kan Union u nu een aantal spectaculaire aanbiedingen doen, te bestellen via onze eigen UNION webshop.

  De aanbiedingen variëren van wedstrijdsets, presentatiesets tot trainingsets tegen nog aantrekkelijkere prijzen dan standard pakket prijzen. Klik op onderstaande link om de aanbiedingen direct te bekijken:

   

  https://clubs.deventrade.com/nl/union/clubcollectie

   

  Wij verwachten dat na het overgangsseizoen een ieder komend seizoen met trots onze nieuwe kledinglijn draagt en dat we verenigingsbreed EEN zijn in onze nieuwe wedstrijdkleding. 

  Zie ook button onder aan de homepage.