• Positief nieuws- UNION legt Hoofdtrainer Kasper Vullings ook voor volgend jaar vast !
   
  Allereerst de beste en sportieve wensen voor 2018! 
   
  Gezondheid, frisse geest, ambitie, competentie en gedrevenheid zijn belangrijke factoren om succesvol te kunnen zijn en met plezier ergens te kunnen werken. Gevoel voor je omgeving is hierin ook een belangrijke factor!
   
  Al deze factoren, samen met Kasper's open en duidelijke persoonlijkheid, hebben onze samenwerking als hoofdtrainer / trainer Union 1 (heren) tot nu toe zeer bekoord als bestuur, spelers en andere leden van UNION. Vandaar ook dat het wellicht niet verwonderlijk is dat ook op basis van de feedback van de directe collega’s ten aanzien van zijn functioneren, wij verheugd zijn om te melden dat wij ook met Kasper overeenstemming hebben bereikt voor het verlengen van zijn verblijf bij vv UNION als hoofdtrainer van Union 1 voor het seizoen 2018-2019!
   
  Wij beiden gaan er vanuit dat dit een goede basis is voor een langer verblijf als hoofdtrainer van onze mooie vereniging. Ondanks de korte samenwerking (sinds begin van dit seizoen) zijn wij erg verheugd en zeer tevreden over de trainer en persoon Kasper. Zijn zorg, visie en toewijding aan de selectie en verenigingsbrede visie stemt ons zeer tot tevredenheid om dit seizoen maar zeker ook volgend jaar met de 1ste selectie en voor UNION als club verdere stappen te kunnen maken. 
   
  Met sportieve groet, 
  Frans Ditmer 
  Bestuurslid Voetbalzaken 
  vv UNION