• Sponsor commissie VV Union

  Beste Unionisten,

  Ik stel me graag even aan de Unionisten anno 2017 voor.

  Mijn naam is Marc Seveke. Ik ben ruim 55 lid van Union. Jaren jeugdlid geweest, jaren 1ste elftal speler, een korte tijd veteraan en sindsdien allerlei andere (bestuurs) functies vervuld waarvan de laatste de functie van voorzitter ( 2e keer)voor een periode van ruim 5 jaar. Mijn zoon Kaz speelt nu in het eerste en ik ben dus iedere wedstrijd van Union 1 aanwezig.

  Recent hebben we ( bestuur en ik) besloten dat ik de sponsorcommissie ga trekken. Sponsoring goed opzetten en up to date houden is binnen Union geen eenvoudige taak. Het is vaak een kwestie van gunnen en die gunfactor moet je dus verdienen. Toch wil ook ik nu een poging wagen omdat extra inkomsten van fundamenteel belang zijn voor de kwalitatieve continuïteit van de club.

  Uitgangspunten sponsoring vastgesteld door het bestuur

  • Sponsoring is belangrijk voor het algemeen belang van de vereniging Union als ook voor de individuele leden. Regulering hiervan is echter van groot belang om beide belangen te kunnen dienen.
  • Het bestuur is de enige instantie binnen de vereniging die bevoegd is sponsor- en reclamecontracten af te sluiten.
  • Van alle reclamemogelijkheden komen de inkomsten altijd geheel ten goede aan de vereniging.
  • Ruimte voor individuele elftalsponsoring is er zeker ook maar onder bepaalde voorwaarden en altijd alleen na toestemming van het bestuur:

  Graag vertel ik aan belangstellende leden meer over de inhoud en de mogelijkheden.
  Bekijk het complete overzicht van alle mogelijkheden die Union op sponsorgebied te bieden heeft.


  Tot slot zoek ik nog 2 (ouders van ) leden die samen met mij de schouders onder dit vernieuwde sponsorbeleid willen zetten. Ik hoop , met jullie, in staat te zijn, dat waar Union voor staat, ook financieel een stevige basis te kunnen geven

  Je kunt me bereiken via 06-51334030 en/of mmseveke@gmail.com
  Hartelijke groet

  Marc