• Union 1 verslaat ook DVC'26

    Union 1 kan dit seizoen niet kapot. Hoe meer geblesseerden in de selectie, des te beter de resultaten. Zowat een elftal geblesseerden en geschorste lieden, en op het eigen bekritiseerde kunstgras (daar krijg je blessures van) wordt DVC'26 keurig met 4-1 aan de haak geslagen.

    Dit alles gebeurt zonder de zieke hoofdtrainer Fabian Krebbers. Assistent-trainer Roel van de Boom zag zo zijn manschappen in de rust tegen een 0-1 achterstand aankijken. Even de bakens verzetten, denkt Roel. Zijn boodschap is niet aan dovemansoren gericht. Een extra aanvaller binnen de lijnen, meer naar voren voetballen, en Kaz (alweer!), Robin, Sam en Ingo schieten met scherp. Dus 4-1.

    Weer knap, en we staan gedeeld tweede met het Mookse Eendracht'30. Wat doen we komende zondag? Eerst de degens kruisen met Vorden in Vorden. In het voorjaar hebben ze daar steevast een groengroen knollenknollen grasmat. In dit overwegend natte najaar kan de bespeelbaarheid van dat stoppelveld echter nog meevallen. En over twee weken gaat Union op bezoek bij Eendracht'30.