• Union Vets - SSS Overloon: 3-1

  Het wordt druk achter de zegekar van Union. Ja, we verloren tot nu toe pas één keer. Emiel meende na afloop dat we maar vast een zaaltje moesten huren voor het kampioensfeest.

  #shirtchallenge
  Maar eerst: zonder te spelen scoorde Wim eerder deze week. Namelijk door als eerste Vet de uitdaging aan te gaan, tot poseren in ons shirt op een a-typische locatie. In zijn geval The Vancouver Suspension Bridge. Kijk ‘m daar staan in z’n zegepose. Hulde. En challenge te meer aan andere Vets om soortgelijks te doen…

  Eerste helft
  Goeie wedstrijd, Union bovenliggend en na een kwartiertje lepelde Pieter vanaf links de bal op het hoofd van Corné die het leder hoog binnen kopte: 1-0.

  Even later meende Corné op eigen helft een fysiek blokkie te zetten. Maar tegen die 100 kilo gewapend spek was zelfs hij niet opgewassen en als een kegel vloog hij over de grond. Pim veroverde echter meteen de bal en zette een aanval op. Corné vloog overeind, sprintte mee, kreeg de bal terug en schoot 2-0 binnen. Al doen we eigenlijk niet aan Man of the Match, Corné was het, want… … nog voor rust was daar de 3 - 0, een beauty.

  In de zestien tikten Pieter, Pim en Corné elkaar de bal toe. Die laatste had voor z’n hattrick mogen gaan, maar speelde onzelfzuchtig de moederziel vrij staande Geert aan. Die frivoolde in de doelmond nog gauw effe de keeper en legde het leder in het lege mandje. Ja, alles ging van een leien dakje, bijna alles, want enkelen waren niet helemaal tevreden over hun eigen passing. Mooie zelfreflectie. Hoe dan ook, in alle linies liepen we weer als een zonnetje te foeballen, onder het toeziend oog van de veurzitter nota bene.

  Rust
  Voor gerstenat was het nog wat vroeg, dus dronken we warm bladsap...

  Tweede helft
  Daar hadden we nog enkele vette kansen, maar die hebben we verjammerd. SSS daarentegen frommelde bij een van hun spaarzame bezoekjes aan Jeroen er tòch nog eentje binnen: 3-1. Daar waren we even niet alert, maar och, drie punten in de tas, wederom lekker gespeeld, gerstenatjes met gefrituurde meelballetjes in het vooruitzicht… wie doet je wat?

  27-10-2019,

  Leo E.