• Vrienden van Union schoppen en slaan in Molenhoek!

    De Vrienden van Union zijn op de mooiste septemberavond van het jaar gezellig actief geweest bij Pitch & Putt in Molenhoek.

    Afgelopen zomer hebben ruim 30 (jonge) nieuwe vrienden zich aangemeld, waardoor het totaal aantal Vrienden nu rond de 140 zit. En het mooie is: de leeftijd verschilt van 25 jaar tot ruim in de 80 jaar! De Vrienden van Union komen bijeen voor gezellige activiteiten en ondersteunen tegelijkertijd vv Union bij bijzondere uitgaven.

    De bijna 40 aanwezige Vrienden konden kiezen voor een partijtje Pitch & Putt of voor Voetgolf. Kortom, het werd schoppen of slaan op de zonovergoten locatie, even prachtig tegen de bosrand gelegen als ons eigen Sportpark De Kluis.

    Keeper Roel ging voor Voetgolf. Hij had immers niet voor niets speciale schoenen meegenomen. Ondanks die geprepareerde sneakers viel het resultaat hem wat tegen. Dat was niet het geval bij Oscar Tromp die na een onnavolgbare telling en pas na hertelling tot algeheel winnaar werd uitgeroepen van deze sportieve meeting.

    Dat de avond even gezellig op het terras werd voortgezet, past helemaal bij de Vrienden van Union. Kortom: een groot succes!