• Geslaagd Vrienden- en vriendinnentoernooi O9 krijgt vervolg

  Zaterdag 10 april was het zover! Een kennismakingstoernooi voor nieuwe voetballers van 6, 7 en 8 jaar oud.
  De jongens en meiden van Union mochten hun vriendjes, vriendinnetjes en klasgenoten meenemen om kennis te maken met het voetballen bij Union. En daar is flink gebruik van gemaakt. Onze Union-spelers namen maar liefst 25 maatjes mee!
  Zij speelden onderlinge wedstrijdjes, ingedeeld in 8 landenteams van Spanje tot Russia en Oranje. De wedstrijden waren spannend en er werd goed gespeeld. Zo goed zelfs, dat er een scout van NEC op af was gekomen. En natuurlijk was er was ranja, koek en aan het eind een snoepzakje voor onze jonge helden.
  Ouders in het Heumensoord-stadion (achter de hekken van het C- en D-veld) werden verrast op koffie en een koek.
  Het was een leuke zaterdagochtend, goed georganiseerd en begeleid door Antoine en de teambegeleiders van de onder 8- en onder 9-teams. Allemaal hartstikke bedankt!
  En… omdat het zo leuk was, komt er in mei nog een toernooi. Breng al je vrienden en vriendinnen mee. Dan wordt het nog leuker!

  P.T.

 • Horen uitslagen bij een EK?

  Misschien leuk voor de organisatie, maar niet aan de kinderen vertellen! De teams waren redelijk gelijkwaardig met veel gelijke spelen. Positief! De herbeleving van 33 jaar terug werd toch iets minder door het late doelpunt van Wassim tegen Nederland. Geen 2 weken feest dus, maar wel nagenieten van een leuke voetbalochtend.