• Donderdagavond Trainingsgroep

    Of je nou bij een van de recreatieteams van Union speelt of je actieve carrière erop hebt zitten en het leuk vindt om nog een keer in de week een balletje te trappen: je kunt altijd terecht bij de donderdagavond trainingsgroep.

    Klokslag 20.30 uur starten we met warmlopen om vervolgens onderling een potje te voetballen. Dat doen we op het kunstgras van het E-veld. Soms over het hele veld, soms over het halve, afhankelijk van het aantal aanwezigen. Maar altijd met kleine doeltjes, zonder keeper. Bij voldoende spelers zetten we de kleine doeltjes in de grote. Scoren kan dan met de voet in de kleine goal of met het hoofd in de grote goal. Spektakel gegarandeerd!

    Zijn er nog meer afwijkende spelregels? Valt mee: geen buitenspel en geen slidings. En verder gewoon lekker tikken, acties maken en slim verdedigen. Altijd positief fanatiek. Anders hebben we niets om over na te praten tijdens de derde helft. Na afloop zorgt Joost in de kantine namelijk voor een biertje, een AA-tje of een thee. Net wat je wilt.

    Doe je mee? Je bent van harte welkom. Zoek je voetbalspullen bij elkaar en meld je gewoon op donderdagavond tegen 20.30 uur in het clubhuis. Je kunt meteen aan de bak en de bal!