Bij Union werken we al sinds jaar en dag met teamdiensten. Dit zijn kantinediensten en wedstrijdtafeldiensten die per toerbeurt vanuit de teams ingevuld dienen te worden.
Kantinedienst:
- Belangrijkste taak is om van achter de bar mensen te helpen die iets willen eten of drinken.
- Daarnaast ligt er een lijst met eenvoudige taakjes (bijvullen drank-koelkasten, poets-taakjes etc) die gedaan kunnen worden als het rustig is.
Wedstrijdtafeldienst:
- Bij deze dienst ondersteun je iemand die aanwezig is vanuit onze vaste ontvangstpool.
- Taken zijn ontvangst teams en scheidsrechters (bijv aanwijzen kleedkamers+veld), gastheer scheidsrechters in rust en na wedstrijd, opruimen kleedkamers, prullenbakken, etc.
Het rooster kan je vinden door hier te klikken.
Afspraken:
- Elk team krijgt komend seizoen 3 keer (voor enkele teams 2 keer) een teamdienst van ~3.5 uur.
p.s. O17-2 en O16-2 zijn uitzonderingen; zij zijn nog ingeroosterd volgens de oude methodiek waarbij een team een hele dag invult - Deze dienst bestaat uit 3 personen van een team (2 voor de kantinedienst, 1 voor de wedstrijdtafeldienst)
- De minimale leeftijd voor het draaien van kantinedienst is 16 jaar. Er mogen geen kinderen aanwezig zijn achter de bar.
- Het rooster, voor het hele seizoen, wordt rond aanvang van het seizoen gepubliceerd op onze website.
- Vanwege de complexiteit van het rooster wordt geen rekening meer gehouden met uit/thuis-wedstrijden van de teams.
- De leider van het team houdt in de gaten wanneer het team aan de beurt is en meldt per teamdienst uiterlijk 1 week van te voren bij de kantinecoordinator hoe de bezetting geregeld is.
- Bij ziekte of verhindering zorgt het betreffende team zelf voor een vervanger.
- De leider mag een dienst ruilen met een leider van een ander team. De leider moet dit doorgeven aan de kantinecoordinator.
- In het rooster zie je wanneer jouw team aan de beurt is. Klik op de tabbladen voor de verschillende maanden.
- Op zaterdagen mag vanaf 14.00 uur alcohol worden geschonken. Dit betekent dat voor de kantinedienst in het 14-17.30 slot minimaal een volwassene ingeroosterd moet zijn.
In november zal de nieuwe opzet ge-evalueerd worden; daarom is het rooster vanaf december onder voorbehoud.
Kantinecoordinator is Kelly Krebbers.
Zij is te bereiken via kellykrebbers@hotmail.com.