• Vertrouwenscontactpersoon

  Even voorstellen
  Ik ben Cilia ter Haar Romeny, moeder van drie zonen die allemaal vanaf de jeugd tot aan de senioren bij Union gevoetbald hebben. Inmiddels zijn ze het huis uit, maar voetballen doen ze gelukkig nog steeds. Ik ben jarenlang deel geweest van het bestuur van Union, o.a. als jeugdvoorzitter, en ken de organisatie dan ook goed.

  Wanneer benader je mij?
  Als er sprake is van ongewenst gedrag, in welke vorm dan ook (seksuele intimidatie, agressie, geweld of discriminatie) en als je als volwassen speler of ouder van een minderjarig kind daarover niet bij de teamleider of laagcoördinator wilt of kunt praten.

  Wat gebeurt er dan?
  Meld je klacht via het emailadres hieronder. Ik neem dan contact met je op en we bespreken het probleem of we maken een afspraak hiervoor. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en dat houd ik ook zo. Op basis van de specifieke klacht doe ik een aanbeveling voor het bestuur, waarbij je gegevens anoniem blijven. In samenspraak met de voorzitter van het bestuur wordt er vervolgens gezocht naar een oplossing. Hierover word je uiteraard geïnformeerd.

  Contact
  E-mailadres: vertrouwenscontactpersoon@unionvoetbal.nl